J18: C.B.VILATORRADA – C.B.BALAGUER

temp2013-2014 15 20131106 1268072297

temp2013-2014 15 20131106 1268072297C.B.VILATORRADA 54 – C.B.BALAGUER A 58

Els nois de Balaguer viatjaven a la pista del segon classificat amb moltíssimes baixes, cosa habitual en els últims encontres degut a les lesions, i amb poques possibilitats d’endur-se la victòria, si no feien un partit de 10.

A la primera meitat, tot i l’esforç dels balaguerins, però amb la mancança de rotació suficient de banqueta, aquests van acusar aquest fet, i amb un joc travat i molt lent, van permetre que els nois de Vilatorrada se n’anessin al descans amb un marcador del tot favorable de 31 a 19.

Però a la segona meitat, tots els tirs que no entraven a la primera part, ara si que entraven, i de mica en mica, i amb una defensa molt treballada, els balaguerins s’anaven atansant al marcador, i així també anava creixent la seva confiança en la victòria; amb aquesta actitud del tot positiva s’arribà a la fi del tercer quart amb un marcador de 41 a 38, que deixava tot obert per l’últim.

En l’últim quart, tres triples seguits i un parell de molt bones accions en atac, posaren al Balaguer per davant en el marcador a falta de 4 minuts per la fi. D’aquí en endavant, la clau fou una molt bona defensa sobre els seus homes clau, i atacs ben triats, per mantenir la renda dels quatre punts que ja fou el resultat final.

Agrair la inestimable ajuda dels jugadors Alex Calveiro, Albert Domingo i Sergi Nadal, de l’altre equip sènior del Club.

Importantíssima victòria dels balaguerins, que d’aquesta manera fa un pas de gegant per el.ludir el play-out.