J4: BC River Andorra – Natural Òptics CB Balaguer

temp2013-2014 4 20131106 1389126342

temp2013-2014 4 20131106 1389126342BC River Andorra 72 – Natural Òptics CB Balaguer 64

Partit corresponent a la quarta jornada del Grup 4 de Cadet Femení de Lleida. Partit agradable de veure, per l’intercanvi de cistelles i la intensitat que s’ha mostrat en tot moment. Les de Balaguer necessitaven una victòria per refer-se de les tres derrotes consecutives, però tot començava a posar-se costa amunt quan un Andorra molt superior a les de la Noguera es plantava amb un 17-5 al minut 6. A partir d’aleshores, però les del Balaguer s’han posat les piles, i augmentant la intensitat s’ha aconseguit arribar al descans 30-40.

La segona part no podia començar millor, una defensa molt sòlida i agressiva i amb un atac basat en l’1c1 i córrer el contraatac, ha fet que s’aconseguís un 10-16 en el tercer període. Només començar el quart període les balaguerines s’han posat a tan sols 2 punts, però a partir d’aquí les d’Andorra s’ha vist amb l’aigua al coll, i amb alternatives defensives que les visitants no han estat capaces de superar s’ha tornat a distanciar. A falta d’un minut les locals estaven 5 a sobre, però no hi ha hagut sort en atac i el resultat final ha estat de 72-64.

Gran partit, que ens fa pensar que si s’hagués sortit tan o més concentrades com s’ha estat la resta del partit, potser el resultat hauria estat diferent. És destacable també la solidesa defensiva que s’ha mostrat, amb molt per millorar encara, però res a veure amb partits anteriors, i sobretot l’actitud mostrada a pista, anant al 100% en tot moment, possiblement contagiades per les andorranes, que és un gran equip amb un estil de joc molt agressiu i molt maco.