J17: SEDIS LA SEU D’URGELL – CLÍNICA DENTAL BALAGUER

equips temporada 2012 2013 11 20121014 1416930299

Dissabte ens vam enfrontar dos dels equips que estem al capdamunt de la classificació. Ja de per si es un partit del tot igualat però aquest cop el vam fer mes emocionant perquè no ens va entrar res de res per part dels dos contrincants així va resultar un marcador tant baix. Si que cal dir que tret del triple inicial el Balaguer va dominar el marcador al llarg de tot l’encontre. El primer quart va ser un tanteig de defenses i atacs per part dels dos equips, ja en el segon una mica mes centrats vam poder escapar-nos en el marcador i arribar a la fi del segon temps amb aventatge de deu punts. En el tercer període la tònica va ser similar ells es van fer un parcial de 9-2 que va ser contrarestat per un del Balaguer de 0-9 arribant a l’últim quart amb un marcador favorable de +11. Relaxats o cansats del viatge ens vam deixar anar i quasi ens costa un disgust ja que es van apropar fins als tres punts del resultat final. Segona victòria consecutiva que ens fa estar mes tranquils per afrontar els pròxims partits. Felicitar a tot l’equip per la temporada que estant duent a terme.