J17: CB BALAGUER (JR) – CB ALCOLETGE ALUMINIS MER

equips temporada 2012 2013 6 20121014 1492267714

Sorprenent victòria la de dissabte davant l’ Alcoletge.

Vam arribar dissabte amb 7 jugadores. Teníem baixes importants per l’equip que feien que no pintés bé el plantejament del partit. Però com sempre dic, aquestes noies no em deixen de sorprendre i un cop més, van treure el millor de cadascuna. Van tornar a demostrar que són un gran equip i que cada cop estan més unides.

Un espectacular 17-4 en el primer quart ens va donar l’avantatge suficient per a ficar la remuntada difícil a les visitants. Vam treballar amb intensitat durant els 40 minuts del partit, cosa que va decantar el partit al nostre favor. Sembla sorprenent que un equip sènior, experimentat i amb jugadores amb anys de bàsquet com el que teníem davant, plantegés un partit amb atacs lents i defenses tancades. Aquests mesos de treball físic comencen a donar fruits i, de ben segur, tornaran arribar victòries contra equips que, a priori, ens semblen superiors.