J16: Dominicanos Secà de Sant Pere – CB Balaguer B

DOMINICANOS CB SECÀ DE SANT PERE 83- CB BALAGUER B 93

Partit corresponent a la segona jornada de la segona volta i teníem que guanyarper recuperar la derrota de la setmana passada. Ens enfontàvem a un equip molt intens i molt físic que va molt al rebot i si no contoles el partit et poden donar una sorpresa. Aixi ha ocorregut al primer quart on ens han agafat freds i se’n anat en el marcador 16-8 pero un bon parcial ens a permés perdre de dos al finalitzar-lo. Haviem de ser mes ràpids i contundents ja que no tenen un bon balanç defensiu i en atac estàtic buscar el extrapass fins arrivar al tir clau o la penetració per poder doblar a l’interior i en aquest cas hem rosat la perfecció fent un parcial de 17-37 en el segon quart. A partir d’aquí es la esencia d’aquest equip de complicar-nos el partit i deixar que els rivals tinguin esperances fins al final encara que la ventatja era bastant gran i no em patit. estem encara en posicions de privilegi e intentarem de colar-nos a la f4 en aquesta territorial tant competitiva.