J16: Cudós Consultors CB Balaguer – Barça CBS “B”

CB BALAGUER 64 – 56 BARÇA CBS

Segona victòria consecutiva del CB Balaguer al campionat de Catalunya de 1a categoria. Ens visitava el 2n classificat, Barça B, que arribava al municipal amb només dues derrotes i com a clar favorit a l’ascens a Copa Catalunya.

L’equip balaguerí, que cada partit el juga com una autèntica final, va sortir sense complexes i a competir i intentar donar la sorpresa. Els primers 20 minuts, amb avantatges molt curts per l’equip blaugrana, que arribava al descans amb una renda de 5 punts (24 a 29). El tercer període va ser de clar domini local que s’adjudicava el parcial per un contundent 21 a 13 i s’arribava al darrer període amb tot per decidir.

El darrer període l’equip va mantenir-se fred i malgrat els intents de l’equip visitant de capgirar el marcador, les noies de La Noguera va mantenir-se davant i sumar així una nova victòria que les situa amb opcions de permanència a la categoria.

El proper rival, el 4t classificat, el Molins de Rei. Partit de màxima dificultat.