J15: Gamma Farré CB Balaguer – CB Granollers

Gamma Farre CB Balaguer 73 – 64 CB Granollers

Victòria dels júniors per tancar la primera volta.

Bon inici de partit, que amb un parcial de 21-13 ens posàvem par damunt en el marcador un dels aspectes que últimament en costaven molt. El segon quart ells es van posar en zona i nosaltres al principi no vam saber trobar bones situacions de tir, tot hi així l’encert en permetia mantenir les diferències.

A la segona part la seva i zona i la mala defensa del 1×1 van fer que es s’avancessin 36-39, però finalment tant minuts en zona els va passar factura i vam trobar bones opcions de tir i un parcial de 15-2 en dos minuts en va permetre mantenir les diferències +10.

L’últim període va ser molt similar al 3r, ells es van apropar lleugerament en el marcador però l’encert i la pressió van fer que suméssim victòria.