J1: Natural Optics CB Balaguer – CB Torà

Natural Optics CB Balaguer 62 – 10 CB Torà

Primer partit de la 2a fase i primera victòria dels infantils de Balaguer. Els jugadors van sortir a per totes des de l’inici, i no van descansar ni parar de treballar durant tot el partit. Ja el començament va ser molt intents, amb un 19-4 als 5 minuts, que marcaria el ritme per la resta del matx.

El partit va seguir igual, el Torà hi ficava moltes ganes, tot i que els hi costava trobar situacions de tir còmodes davant de la concentrada defensa local. Per altra banda els de Balaguer robaven moltes pilotes per córrer còmodament el contraatac. Així a l’inici del 5è període es va tancar el marcador amb 62-10 gràcies a un triple anotat. La resta del partit va continuar amb la mateixa intensitat, conscients que cal treballar de valent durant tota aquesta fase per aconseguir resultats.

La jornada que ve ens desplacem a Borges amb l’objectiu de seguir millorant el nostre joc.