J15: Depimes CB Igualada – Les Roquetes CB Balaguer

temp2013-2014 13 20131106 1529129606

temp2013-2014 13 20131106 1529129606Depimes CB Igualada 67 – Les Roquetes CB Balaguer 60

Segona derrota de la temporada del sènior femení A que milita al Campionat de Catalunya de Segona Categoria. El partit enfrontava als dos primers classificats. El primer quart a ser de domini de les jugadores locals que amb un alt ritme de joc i de circulació de pilota van crear molts problemes a la nostra defensa. Al segon període, gran reacció visitant basava en una intensa defensa tota la pista que col·locava un 25 a 23 al minuts 16 de partit. Manca de concentració defensiva en els darrers minuts va portar a l’Igualada a eixamplar la distància al descans 35 – 26.

Molt bona sortida de l’equip balaguerí al tercer quart, que en 5 minuts retalla les diferències i es col·loca a 2 punts 39-37. A partir d’aquest instant, l’equip de l’igualada va mostrar un encert espectacular amb un alt percentatge de tir que unit al nostre desencert va condicionar la resta de l’encontre. Les de la Noguera van estar al partit en tot moment malgrat les nombroses baixes que presentava en la seva alineació. Res a recriminar a l’equip. Coses a millorar, moltes.