J1 (2a fase): CB Balaguer’99 B – CB Mollerussa

temp2013-2014 6 20131106 1210871923

CB Balaguer’99 B 58 – CB Mollerussa 52

El partit era el primer de la segona fase, i veient els resultats de tots dos equips a la 1a fase, s’esperava el que va ser, un partit molt igualat. L’inicitemp2013-2014 6 20131106 1210871923 del partit va ser molt tou en defensa per totes dues parts, tot i que tots dos equips defensaven a tot el camp continuament, en cap moment va donar la sensació de ser una defensa asfixiant, més aviat amb molts espais, poc contacte i poques faltes. En atac, els equips anaven intercanviant cistelles, la majoria en estàtic degut als pocs contraatacs que es van veure. Així es va arribar al descans 27-30 pels visitants.

La segona part va ser més intensa pels locals, una defensa més agressiva permetia en certs moments córrer el contraatac, però el Mollerussa no permetia que el Balaguer s’escapés al marcador, també en part degut al poc encert exterior dels locals. Aquest punt d’intensitat extra per part nostra va ser el tret diferencial per poder emportar-nos el partit, ja que la màxima diferència per part dels dos equips van ser aquests 6 punts que indiquen el marcador final.

Va ser el primer partit després d’un mes d’inactivitat, amb errors però amb molts encerts, i on en general, vam notar la falta de ritme de la competició. Dissabte que ve l’equip es desplaça a Torrefarrera, que porten 1 victòria igual que nosaltres.