J14: CB Pobla – Natural Òptics CB Balaguer

CB Pobla 51 – 65 Natural Optics CB Balaguer

Últim partit de lliga contra els cuers, La Pobla de Segur, i amb un equip amb força baixes i l’ajuda de 3 jugadors minis per fer el desplaçament.

Vam començar el partit molt fluixos, poc ficats en el partit, amb només una cistella en els primers 5 minuts. Poc a poc l’equip es va ficar a lloc i van tornar a anotar situacions de contraatac, però el partit estava molt igualat, amb un 21-23 als 15 minuts de joc. A partir d’aquí es va notar un canvi d’intensitat i l’equip va anotar amb més facilitat, i als locals els hi costava molt trobar situacions per anotar. Aquest ritme va seguir gairebé fins al final, on l’últim període va ser de total relaxació, permetent als de La Pobla acurtar distàncies en el marcador.

Final de lliga doncs en un any on s’ha notat molt la millora i la progressió d’aquest grup de jugadors.