Fases de permanència

Fases de permanència

Estimats pares i mares de jugadors i jugadores del club,

Ens adrecem a vosaltres per demanar la vostra col·laboració en un cap de setmana que serà molt important per al club. Aquest dissabte al Poliesportiu Municipal de Balaguer, casa nostra, tant el Sénior A Femení com el Sénior A Masculí es juguen la permanència a la categoria (primera i segona catalana respectivament) en les seves respectives sèries del millor de 3 partits.

El Senior A Masculí, que juga a les 18:30, ve de perdre a Unió Esportiva Sant Cugat, per tant, tornar perdre aquest cap de setmana significaria la pèrdua immediata de la categoria de Segona Catalana.

El Sènior A Femení, que juga a les 20:00, té el factor pista a favor, això vol dir que juga el seu primer partit de la sèrie al millor de 3 partits (contra el CB Olot) a casa, seguidament a fora i, en el cas que hi hagi un tercer partit, tot es decidiria a casa un altre cop. Guanyar el primer partit és un pas crucial per mantenir la categoria.

Jugar 5 contra 5 és difícil, és per això que us demanem la vostra assistència al pavelló, per a que els jugadors/es de pista sentin que hi ha un sisè jugador animant-los des de la graderia.

Fem que la tarda-nit del dissabte 21 de Maig sigui una nit màgica per jugadors, jugadores, membres, pares, mares i per tota la gent que forma part d’aquest club!

#somCBB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

16 + 11 =