J14: CB Balaguer – CB Cervera

CB BALAGUER  57   –  CB CERVERA  39

Dotzena victòria del sènior femení A al campionat de Catalunya de segona categoria. Rival directe el que visitava el poliesportiu municipal. Derbi de gran interès i amb un rival,el Cervera, que s’ha reforçar molt respecte la temporada anterior i s’ha convertit en un clar aspirant a l’ascens.

Primer període de màxima igualtat que finalitza amb avantatge visitant 12-13.

El segon període es clau pel devenir del partit. Un parcial de 17 a 4 que donava molta confiança a les noies de la Noguera, que es mostraven molt sòlides en defensa, aconseguint frenar els punt forts del seu rival.

Durant la segona part les visitants van plantejar diferents alternatives defensives que les nois de Balaguer van aconseguir contrarestar en tot moment aconseguint un màxim avantatge de 23 punts 57 – 34 a 2 minuts dels final. Cal destacar, la lluita i el treball del nostre rival, que mai va baixar els braços i va lluitar fins al darrers instant.

El proper rival, el Bàsquet Llor, equip de la part mitja de la taula, amb un joc interior molt poderós. Partit de màxima dificultat.