J13: CB Balaguer – CB Balàfia

temp2013-2014 5 20131106 1408295573

temp2013-2014 5 20131106 1408295573CB BALAGUER 85   CB BALAFIA 42

La llei del mínim esforç

Tot i el comentari de la setmana passada, de que calia reflexionar, el partit d’avui ha estat una copia de tots els partits jugats enfront a rivals teòricament inferiors, realitzem el mínim esforç. El primer i el segon quart sense motivació, cosa que ha fet que, el segon quart el perdem i el primer el guanyem sense actitud ni compromís. La segona part, tercer i quart període, la cosa ha estat diferent, molta actitud, molt compromís i sobretot lluita.

El tempo del partit ha estat el següent, un primer període de tempteig sense cap mena d’actitud per part del Balaguer, ni temps morts ni canvis ens han fet reaccionar i marcador favorable per un parcial de 18-12. El segon període sense actitud, cero compromís i nul·litat per que fa al tema lluita, parcial negatiu de 13-14, igual que l’anterior, ni temps morts ni canvis ens han fet reaccionar.

I així arriben a la mitja part, parcial de 31-26 favorable, reflexionem, si juguem així contra els equips de la final a quatre, quant ens en haurem donat compte ja perdrem de vint punts i no hi haura marxa endarrere.

Tercer període parcial de 32-11, sense comentaris.

Quart període parcial de 22-15, un altre cop el fre de ma posat, el marcador no ens ajuda, caldria jugar sense marcador ?, tant les diferencies a favor com en contra ens qüestionen la nostra actitud, el nostre compromís i la nostra lluita.

Com sempre agrair l’ajut als jugadors infantils.

La setmana que be últim partit de la lliga regular, al camp del Tàrrega, dissabte al mati 03/05/2014 a les 12,30h.