J13: CB CERVERA MOBEL LINEA – CB BALAGUER

temp2013-2014 6 20131106 1210871923

temp2013-2014 6 20131106 1210871923CB CERVERA MOBEL LINEA 89 –  CB BALAGUER 52

Fluix, molt fluix, poc compromís.

Si, eren els primers, a casa seva, hora un tant inusual tractant-se de equips cadets de promoció (20.00h del diumenge). Vull pensar que era per l’hora i perquè eren els primers destacats, però el poc compromís i la poca mobilitat tant en defensa com en atac no es poden permetre.

El partit ha tingut dos parts (dos de 20 minuts com tots), però en aquest cas les parts han estat una de 7 minuts on el Balaguer creia amb les seves possibilitats i així ho han demostrat a la pista, parcial de 12-12 plantant cara a tot un líder, jugant amb rapidesa, agafant rebots i corren el contraatac, i l’altra de 33 minuts on el canvi de defensa per part del Cervera (zona) ha fet abaixar els braços al jugadors del Balaguer, cal dir que l’agressivitat del Cervera era molt, molt alta, ratllant la falta en tot moment (l’àrbitre una mica permissiu).

El primer període parcial de 23-15 tal com he comentat tant sols 7 minuts la resta festival del Cervera.

El segon període parcial de 24-16 molt poca actitud defensiva, l’atac amb la qualitat individual d’algun jugador del Balaguer, l’hem pogut maquillar.

Mitja part xerrada/reprimenda, la moral del jugadors molt baixa degut a l’agressivitat i permissivitat de l’àrbitre, amb tot no valen excuses els nois del Cervera feien el que calia fer, córrer, pressionar en definitiva treballar. Això es basquet i les defenses amb zona i els arbitres son part del joc no podem baixar els braços en quant veiem una defensa zonal o quant l’àrbitre no pita una falta que per nosaltres era clara.

Tercer període parcial de 18-14, una mica de llum (el Cervera ens alternava zona amb individual), però sens ha fet de nit molt ràpidament.

Quart període parcial de 24-07 aquest parcial es el que ha fet que el marcador es dispares.

Sincerament, avui per avui no crec que la diferencia entre els dos equips fos la que marca el marcador, aquest menys 37 punts no son reals, n’estic convençut.