J12: CB Pardinyes Negre 43 – 73 Cal Xirricló CB Balaguer 05

CB Pardinyes Negre 43 – 73 Cal Xirricló CB Balaguer 05

Victòria treballada del mini de segon any.

El partit ha començat amb un intercanvi constant de cistelles entre ambdós equips però el Balaguer gràcies a una gran defensa i robant pilotes ha aconseguit agafar distàncies al marcador. El segon període ha sigut favorable als visitants ja que gràcies als contraatacs han tingut cistelles fàcils i ja casi havien sentenciat el partit. Durant tota la primera part la intensitat defensiva i el joc en equip han predominat i han servit per agafar encara més distancia al marcador.

Durant la segona part, la intensitat defensiva dels visitants ha disminuït, tot i que els lleidatans encara tenien esperances i no han deixat de lluitar fins a l’últim segon, on ens han guanyat el penúltim període 11-6. Però els balaguerins volien acabar bé el partit, i a l’últim període han sortit amb més ganes que mai.

Felicitar als minis per aquesta segona volta tant seriosa que estan fent! A seguir treballant!