J11: Cal Xirricló CB Balaguer 05 80 – 49 BAC Agramunt

Cal Xirricló CB Balaguer 05 80 – 49 BAC Agramunt

Primera victòria de l’any del mini de segon any.

El partit va començar molt igualat en un intercanvi constant de cistelles per part d’ambdós equips. Però els balaguerins van voler anar-se’n del marcador i amb un parcial de 16-2 començaven a agafar distancies al marcador oferint un gran joc d’equip sumat a una defensa pressionant que robava pilotes i els permetia fer contraatacs. A la mitja part els balaguerins dominaven còmodament el marcador.

La segona part va ser igual que la primera però els locals van baixar una mica el ritme defensiu fet que va permetre als visitants guanyar un quart i reduir les diferencies però en cap moment van tenir opció de posar-se per davant en el marcador.

Destacar i felicitar als balaguerins per la gran defensa i el gran joc en equip que han demostrat!