J12: CB PARDINYES GROC-LLEIDA 62 – 64 PILMAN MAQUINARIA CBBALAGUER

CB PARDINYES GROC-LLEIDA 62 – 64 PILMAN MAQUINARIA CBBALAGUER

Partit vibrant el d’aquest diumenge per encetar l’any a la dura pista del CB Pardinyes Groc-Lleida, un rival que ja va posar les coses difícils a l’anada i que en la tornada amb el factor camp, encara va endurir més el partit pels del la Noguera.

Tot el partit va estar molt igualat amb distàncies curtes per tots dos equips on els de vermell van mantenir la capdavantera tot el partit fins el minut 8 del tercer període, on els locals van capgirar el marcador per moments, però els nois del Pilman maquinaria van aguantar l’estirada i van acabar el tercer parcial amb un més 3, sense acabar de trobar bones sensacions. A l’inici d’últim quart els groc i negre van fer un parcial de 11 a 2 que els va posar a 6 punts per davant fet que va provocar que l’entrenador visitant hagués de demanar un temps mort. Sortint d’aquest temps mort va ser quan els de Balaguer van jugar el seu millor bàsquet fent un parcial de 15 a 7 que els va permetre endur-se el partit i mantenir-se invictes. Toc d’atenció que recorda als balaguerins que necessiten estar al màxim per seguir millorant individualment i com a col·lectiu.