J10: PILMAN MAQUINARIA CB BALAGUER 101 – 62 BC MORABANC ANDORRA B

PILMAN MAQUINARIA CB BALAGUER 101 – 62 BC MORABANC ANDORRA B

Bon inici de segona volta pels de Pilman amb una victòria local contra un BCA que tenia algunes baixes.

El primer quart va estar marcat per la igualtat en l’anotació tot i que del minut 2 al minut 6 els balaguerins van fer un parcial de 14-0 que semblava que podría trencar el partit però dos triples ben defensats gairebé consecutius de Lacaste van invertir la tendència i van tornar a posar a l’Andorra al partit. Els locals van tenir problemes per aturar el bon inici de partit de Hurtado anotant de cara i d’esquena a cistella i donant bones passades als seus companys.

A la segona part la defensa sobre els jugador importants de l’Andorra juntament amb l’anotació dels de la noguera va millorar i va tancar el partit amb un 3r quart molt bo.

Proper partit dificilíssim al camp del ROCA BORRÀS-CAPPONT que porta una ratxa de 4 victòries consecutives alguna d’elles contra els equips de d’alt de la taula.