J11: Reus Deportiu – Cudós Consultors CB Balaguer

Reus Deportiu 47- 53 Cudós Consultors CB Balaguer

Important victòria del sènior femení que milita al campionat de Catalunya de 1a categoria. Partit dominat durant 30 minuts per l’equip reusenc, que al minut 17 de partit dominava per un clar 25 a 11 a un equip balaguerí novament desconegut, sense concentració ni defensa ni sentit de joc.

Un parcial de 2 a 11 els darrers 3 minuts ajustava el marcador per 27 a 22 per l’equip local. A la segona part l’equip va canviar i va recuperar l’esperit que feia 60 minuts de joc que no es veia…defensant amb intensitat, corrent, alegres…i mica en mica va anar retallant les diferències per col·locar-se per davant al minut 31 de joc per 1r cop al partit.

Malgrat les adversitats…, les noies de Balaguer van mantenir i augmentar les diferències fins al 47 a 53 final. Mal joc d’equip però quarta victòria de la temporada que ens col·loca a la 10a posició de la classificació.

El proper partit ens enfronta l’Escola Joviat de Manresa, rival que l’any passat ens va guanyar les dues vegades i rival directe a la taula classificatòria.