J10: CB Balaguer – CB Torregrossa

CB Balaguer 50 – 70   CB Torregrossa

Dolça derrota. Millora general.

Tot i que jugàvem contra el primer classificat (ho son per mèrits propis) hem fet un bon partit de basquet, practicant coses noves que no han sortit malament del tot.

Els hi hem regalat moltes pilotes, conseqüència de tenir que fer les coses mes rapides que de costum, pèrdues de pilotes per manca de concentració, però englobant tots els 40 minuts de joc hem fet un mes que digne partit i tant sols hem perdut de 20 punts. Diria que ens ho hem passat tots, jugadors, aficionats/pares i entrenador força be.

Felicitat Torregrossa per la victòria, avui heu tingut que treballar mes, molt mes que al partit d’anada.

El primer període amb un parcial de 11 – 19 pels de Torregrossa ha estat de tanmateix i amb una mica de nervis per la nostra part.

El segons període amb un parcial de 12 – 14 també per l’equip visitant, ja ha estat una mica mes competit, aquí amb menys nervis i fent les coses una mica millor.

Mitja part parcial de 23 – 33, poca diferencia al marcador i a la pista, estem contents fins hi tot tenim possibilitats de victòria, els ànims després de lo vist al partit d’anada i lo vist fins al moment en aquest partit estant a “tope”, però queda tota una part, som-hi.

Tercer període parcial de 10 – 16 pel Torregrossa, ho intentem però no podem, cada cop queda menys temps.

Quart període parcial de 17 – 21 també pels visitants, ho hem intentat tot però no hem pogut, son millors.

Resumint, no hem guanyat cap parcial i llògicament hem perdut el partit però ens en anem de vacances amb molt bones sensacions.