J11: Clínica Dental Balaguer B – C.B.TORRES DE SEGRE

equips temporada 2012 2013 11 20121014 1416930299

Partit corresponent a la onzena jornada en el qual veníem de descansar després del pont i aquests no ens acostumen a anar gaire bé, però aquest any sembla que trenquem tradicions. Ens visitava l’equip de Torres de Segre que està situat en la part mitja de la classificació, havíem de continuar sumant per no perdre el tren dels llocs capdavanters i així ho vam fer. Tret d’un ensurt en els primers minuts el Balaguer va pendre aviat la iniciativa en el joc i va poder marxar a la fi del primer quart de sis punts, semblava bastant encarrilat però les diferencies no eren mai prou suficients com per tenir el partit sentenciat. El joc de l’equip anava a rauxes mostrant minuts de molt bon joc i una alta circulació de pilota amb altres on la defensa no era constant i el tir exterior no entrava com en altres partits però tot i així no veiem perillar la victòria. Ara ja si en l’últim quart l’equip local va saber desfer-se del Torres de Segre i amb dos parcials (un de 9-0 i l’altre de 14-0 ) van sentenciar el matx en un tres i no res. Felicitar a l’equip per aconseguir la classificació de manera matemàtica per la copa federació que disputarem el proper mes de gener a falta encara de dos jornades per acabar la primera volta. FELICITATS NOIS!!!