J11: CB Calaf- Restaurant Can Pere Balaguer A

equips temporada 2012 2013 12 20121014 1443741718

Nova victòria del sènior femení del CB Balaguer a la lliga de 2a catalana. El partit es preveia llarg i complicat, ja que tradicionalment, Calaf, és una pista complicada per les dimensions del camp, e públic etc però la realitat va ser un altra. La sortida de les noies de la Noguera va ser molt bona i de bon començament van liderar el partit amb grans defenses i ràpids contraatacs per acabar el 1r quart amb un clar 8-17. A l’inici del 2n quart es van veure els millors minuts del Calaf que va retallar diferències fins situar-se solament a 3 punts del Balaguer, (20-23) però a partir d’aquest moment un parcial entre el final del 2n quart i l’inici del 3r de 21 a 0 col·locava el marcador en un clar 20 a 44 que ens permetia jugar l’últim quart amb total comoditat per imposar-nos novament en el parcial per 10 a 15 i vèncer l’encontre per un contundent 38 a 66.

No va destacar cap jugadora per sobre de la resta, va ser la força de l’equip, totes les jugadores sumant punts, o rebots, o defensant molt dures… les que ens van conduir a la sisena victòria de la temporada.

Cal seguir treballant, el camí és llarg i si ens mantenim unides i treballem com fins ara segur que anirem creixent com a equip i millorant el nostre joc.