J11: CB Bellpuig – CB Balaguer

Manipulats Escriba Bellpuig 28 – 56 Bonet Cars C. B. Balaguer

En l’onzena jornada del campionat territorial cadet femení, disputada el passat diumenge al matí a Bellpuig, el C. B. Balaguer sumava la seva setena victòria a la lliga, la qual ens dóna el pas a la final a 4 de la competició.

Les jugadores visitants van sortir al camp tenint en compte la importància del partit, la gran intensitat defensiva des del primer minut, amb una increïble activitat en l’u contra u i intensitat en les línies de passada entre ens va permetre córrer fàcilment al contraatac i anotar cistelles ràpides, aconseguint així, un avantatge considerable al primer quart, 6 -18. La resposta de l’equip local va ser el plantejament d’una zona que ens va col·lapsar uns instants, fins que vam tenir encert de la línia de triple i seguir augmentant la diferència, arribant al descans amb el partit força encaminat a la victòria (12 – 35).

A la represa, el Bellpuig insistia en la defensa zonal que va fer que ens tornéssim a encallar ofensivament, això, juntament amb la relaxació en defensa provocada per la comoditat del resultat, va fer que només poguéssim conservar la renda de punts i acabéssim guanyant 28 – 56.

Enhorabona a les jugadores pel treball de defensa en equip que ens està donant les últimes victòries merescudes. La setmana que ve visitem el camp del C. B. Lleida i ens seguim preparant per la desitjada final a 4.