J12: CB Balaguer – CB Alpicat

Gamma Farré CB Balaguer 79 – 28 CB Alpicat

Partit contra el darrer classificat del grup, però que va ser més complicat del que aparenta el marcador.

Primer quart amb un Balaguer molt encertat de cara a cistella, i on les defenses alternants funcionaven a la perfecció, bons contraatacs i 4 triples per començar, tot i que l’Alpicat atacava bé i hagués pogut fer més mal amb un major encert en els tirs lliures. El segon quart res a veure, els locals van agafar una actitud conformista i els visitants ho van aprofitar per guanyar el parcial del quart davant de la passivitat dels nostres júniors. A la mitja part 32-19 i amb proutes feines…

El tercer període comença molt pitjor, 0-5 als tres minuts i els d’Alpicat es fiquen a 8 punts per ficar la por al cos als de Balaguer. Reacció local a partir d’aquí, tornem a ser els de l’inici, robant moltes pilotes amb una intensitat defensiva alta que fica un parcial de 47-4 a favor nostre fins al final del partit. Així doncs, l’encert ens els triples (10) i la pressió en l’últim tram, ens dóna un resultat que no ens mereixem si mirem el global del partit.

Dissabte ens desplacem a Cervera en un partit que segur ens costarà molt de treure endavant.