J10: Maristes Montserrat – Natural Òptics Balaguer (Jr)

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1331153167

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1331153167Un bon Balaguer guanya a la sempre difícil pista de Maristes.

Avui ha primat mes l’atac que la defensa, 74 punts son molts punts a fora de casa, també son molts punts 49 encaixats per la nostra defensa ha estat molt  fluixa .

Avui un inspirat (de cara cistella) Toni Salud  ens ha obsequiat amb 25 punts, alhora que felicitar-lo també cal fer-li una mica de reprimenda ja que la seva defensa ha estat minsa.

Partit molt diferent al jugat en front els Maristes a casa ja que el seu jugador franquícia no el tenien, en aquestes categories un jugador pot ser determinant. Partit que des del salt inicial ha estat dominat pel Balaguer.

El primer període amb un parcial de 05-20, ha sorprès tothom, als uns (Maristes) per la contundència vist el partit de la primera volta i els altres (Balaguer) per la facilitat anotadora i la gran circulació de pilota exhibida durant aquest quart.

Segon període amb parcial de 08-11, en aquest quart els canvis, les precipitacions, els nervis i les conseqüents pèrdues de pilotes, ha fet que la cosa s’ajustés bastant mes.

Avui mitja part tranqui-la amb el marcador cap i cua Maristes 13 Balaguer 31, per tant a seguir treballant he intentar millorar mes si cal la nostra defensa, tot i el marcador la defensa no era la mes adequada.

Tercer període parcial de 18-24, poca defensa, mes canvis, pèrdues de pilota i alguna que altra jugada ben trenada i quelcom d’espectacular.

Quart període parcial de 18-19, un autèntica disbauxa, tot era córrer amunt i avall, al igual que en un pati de col·legi.

Be, primera fase exhaurida, esperem nous calendaris i dates de joc, de moment estic content amb l’evolució de l’equip.

Però, sempre hi ha un però, cal millorar i cadascun dels jugadors ja saben que els cal millorar.