J10: CB Tremp – Clínica Dental Balaguer B

equips temporada 2012 2013 11 20121014 1416930299

equips temporada 2012 2013 11 20121014 1416930299Després de venir de jugar un gran partit la setmana passada contra Maristes ens calia conservar el mateix nivell de joc per derrotar aquests equips treballadors que ens costa tant de vèncer, però encara seguim adaptant-nos al nivell de l’altre equip. Sigui per l’hora de l’encontre, el viatge, etc ..vam sortir del tot adormits i deixàrem que el Tremp es fiqués per davant en els primers minuts del primer quart tot i així vam poder igualar-los i acabar aquest dos punts per davant. La defensa que estàvem fent no era bona (no fèiem be el balanç, no controlàvem el rebot, ens feien tirs fàcils de sota cistella) junt a un atac espès i sense punteria a on no ens va entrar res i així es va reflectir al marcador marxant l’equip local de deu punts. El descans ens va sentar de meravella ja que els jugadors van entendre que si seguien en aquest camí s’ens complicaria el partit, i van sortir endollats ficant sis triples (per 11 en el total del matx) i fent-li a l’equip local un parcial de 0-15 que va trencar el partit, a partir d’aquí ja es va veure el joc del Balaguer que ens té acostumats aquesta temporada amb confiança i una defensa més agressiva amb 2×1 a les cantonades que van ofegar l’atac del Tremp. El camí cap a la copa ja és més a prop i tot el que aconseguim ara ens valdrà per la segona volta felicitar a tot l’equip ja que estant suplint les baixes de la millor manera  possible.