J1: CB Balaguer – CN Tarrega

temp2013-2014 8 20131106 2089792736

temp2013-2014 8 20131106 2089792736NATURAL OPTICS C. B. BALAGUER 54 – C. N. TARREGA 31

El CB Balaguer sumava el passat dissabte al matí, la primera victòria de la segona fase del campionat territorial infantil femení derrotant el C. N. Tàrrega.

El partit va començar molt igualat, amb errors de precipitació per part dels dos equips, i errades defensives que permetien la realització de cistelles massa senzilles. Tota la primera part va estar marcada per la mala defensa local i la dificultat en anotar, així com les ganes però desencert de les visitants. S’arribava al descans amb un avantatge just al marcador (26 – 21).

A la represa el matx seguia la mateixa dinàmica, cistelles a un costat i l’altre i sense tenir-les totes de poder treure el partit. A partir del 7è període les balaguerines van reaccionar i no van permetre que el C. N. Tàrrega anotés cap punt fins al final del partit, i van començar a jugar com saben; d’aquesta forma al final del partit el marcador era de 54-31.

Malgrat la victòria, lamentem la lesió de la Júlia Gené, esperem que tot plegat es quedi en un ensurt, ànims!