J1: CB Balaguer – CEP Vallfogona “B”

temp2013-2014 4 20131106 1389126342

temp2013-2014 4 20131106 1389126342CB Balaguer 44 – CEP Vallfogona 48

El C. B. Balaguer comença amb mal peu la nova fase, no tan pel resultat com per les sensacions. Les jugadores balaguerines han sortit a pista adormides, anant sempre a remolc en el marcador s’ha arribat al final de primer quart amb un 10-16 per les vallfogonines. Al segon període s’ha seguit la mateixa tònica, defensa amb intensitat a només ¼ de pista, que no ha estat suficient per poder aturar el seu joc en estàtic.

A la represa les locals han mostrat una alternativa defensiva durant alguns minuts, segurament ha estat l’únic període on s’ha mostrat certa intensitat defensiva, aconseguint un parcial de 4-12. L’inici de l’últim quart ha estat fatídic per les locals, que han vist com un parcial de 0-12 les posava contra les cordes. Després d’un temps mort al minut 6 les jugadores ha semblat que revifaven, però finalment ha estat tot un miratge i no han estat capaces de contrarestar la resta de partit.

Cal fer una reflexió sobre el per què s’ha perdut aquest partit i actuar en conseqüència, l’actitud no ha sigut bona i aquest no és el camí que s’ha de seguir per continuar aprenent.