CB Balaguer B – CB Pardinyes Lubrilleida

CB Balaguer B 73-85 CB Pardinyes Lubrilleida

Partit complicadíssim el que afrontava el filial grana al Poliesportiu, contra un Pardinyes molt físic, les errades del Balaguer havien de ser mínimes per afrontar el partit amb garanties.

Durant la primera part el marcador va ser igualat, l’encert en atac, sumat a un encert més aviat baix dels visitants van fer que les nombroses errades defensives quedessin en no res, i s’anés amb un 37-40 al marcador als vestidors.

Per mantenir-nos al partit calia una defensa impecable i seguir amb un encert similar al de la primera part. L’encert en atac es va mantenir, però un parcial a base de triples (6 en 6 minuts) del Pardinyes al final del tercer quart va fer tòrcer la balança d’una manera irreversible. En l’últim període ens vam acostar al marcador a falta de 3 minuts, però dos triples més sumat al nostre desencert en els últims minuts van acabar de decantar el partit pels de Pardinyes amb un 73-85.