Cal Xirricló CB Balaguer – Morabanc BC Andorra

Cal Xirriclo CB Balaguer 73

BC Morabanc Andorra 40

Crònica

Després d’unes setmanes amb molt bons entrenaments, i de fer un força bon partit en l’anterior jornada contra el Cervera, plantejàvem aquest partit amb ganes d’assolir la perfecció en el terreny de joc, arreglar tots els errors que ens perseguien, i demostrar la competitivitat del nostre equip.

Vam mostrar la nostra capacitat ofensiva, realitzant molt bones jugades, movent la pilota adequadament i treballant molt bé al seu voltant, creant situacions, i traient, en menor mesura, algun que altre contraatac. Tot i això, aquest excel·lent atac no va destacar per culpa dels nostres continus errors defensius i la nostra manca d’intensitat a l’hora de pressionar la pilota, les deixàvem arribar fàcil i no defensàvem adequadament la pintura.

Tot això va canviar a partir del tercer quart, a partir del qual ens vam mostrar, clarament superiors, vam augmentar l’intensitat defensiva, el qual va desembocar en un parcial de 19-3, i, tot i mostrar-nos més estancades en atac, vam saber seguir anotant punts(no es pot estar els 40 minuts atacant a la perfecció, és impossible).

En definitiva, no vam poder treure el partit perfecte que buscàvem, però si un d’excel·lent, seguim treballant i arribarem lluny!