equips temporada 2012 2013 5 20121014 1331153167Resultat

CAPPONT – 87    NATURAL OPTICS BALAGUER – 56

Crònica

Final de temporada amb derrota

Cal felicitar al Cappont per la seva classificació mes que merescuda. A ells potser no els ha servit de molt aquesta eliminatòria però nosaltres hem “xalat” molt durant els 80 minuts de joc.

Avui menys 31 punts, partit de basquet de dos conjunts, amb diferencies clares de conceptes de joc, no per això menyspreables, els dos com ja vaig comentar la setmana passada amb diferencies substancials de banqueta i agressivitat. Per mes inri avui el Balaguer condicionat per les baixes (Alexis, Marc, Joan).

El partit ha començat amb un parcial de 25-09 pel Cappont, merescut, els dos intentant imposar les seves estratègies tant defensives com atacants.

Segon parcial 17-12 també Cappont, en aquest període les coses s’han igualat bastant, una defensa 1-3-1 plantejada pel Balaguer que el Cappont no sabia atacar.

Mitja part parcial de 42-21 Cappont, una mica decebuts pel parcial encaixat, quatre puntualitzacions i tornem a la canxa, volem deixar la temporada amb un bon sabor de boca.

Tercer parcial 26-17 Cappont, comencem a notar les baixes però no deixem d’intentar-ho.

Quart parcial 19-18 Cappont, la diferencia al marcador ha fet que l’últim parcial de la temporada fos mes ajustat.

Be, FINAL DE TEMPORADA, tot te un principi i un final.

Resumin molt content amb l’actitud, la progressió, i el resultat final de tots aquest mesos de treball que hem fet conjuntament els nois del cadet i el seu entrenador.

Recordant sempre la premissa  “amb treball i perseverança, tot es millorable”.