45a edició de les 24 hores de bàsquet

45a edició de les 24 hores de bàsquet

trofeus

Des del Club Bàsquet Balaguer ens plau invitar-vos a la 45a edició de les 24 hores de Balaguer que tindran lloc el cap de setmana del 15 i 16 de juny

Durant el dissabte es començaran les activitats de competició de les categories de formació i serà cap a latrofeus tarda/vespre quan comenci la competició sènior. El diumenge al matí està previst que es juguin les fases finals. Els partits es jugaran ininterrompudament al Pavelló Poliesportiu Municipal de Balaguer (C/ Urgell, 100).

L’horari dels partits es facilitarà abans als equips i clubs inscrits i l’organització es reserva també el divendres 7 de juny a la tarda per programar activitats paral·leles o possibles fases prèvies, en cas que hi hagi un excedent d’equips inscrits.

Aquesta competició referent del bàsquet lleidatà i cita ineludible en el calendari dels finals de temporada està oberta a totes les edats, tant en femení com en masculí. Adjuntem normatives per la categoria sènior i pels equips de base.

Per qualsevol tipus de dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu info@cbbalaguer.com, trucant al telèfon del coordinador 687484448, contactant a través del fax 973450425 o a les mateixes oficines del club.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

one + 16 =