J21: Sedis Fustes Grau – Bonet Cars CB Balaguer

Sedis Fustes Grau 53 – 35 Bonet Cars CB Balaguer

Partit d’extrema dificultat que afrontava el CB Balaguer, amb opcions encara d’evitar la fase prèvia, les visitants afrontaven el partit amb ganes de donar la sorpresa.

El partit no podia començar millor, les balaguerines amb la intensitat que les caracteritza en els bons partits, van posar-se per davant, 4-10 al minut 5, però aleshores, una bona defensa press a tota pista del Sedis, faria que el partit es posés coll avall per les de Balaguer. Incapaces de superar-la, a causa de precipitacions i nervis, les locals aconseguien recuperar pilotes fàcils i fer difícil la gesta a les de la Noguera. Al descans el marcador ja marcava un 26-17 per les locals.

A la segona part, el partit seguiria la mateixa tònica, bona defensa del Sedis i el Balaguer que seguia incapaç de superar la pressió i fent un mal joc en l’atac posicional, mentre que el bon joc de les locals i la qualitat de les seves jugadores feien impossible la remuntada. Finalment, 53 – 35 i el Balaguer que es veurà obligat a jugar la fase prèvia contra el CB Tremp.

Toca lluitar fins al final per arribar tan lluny com sigui possible!