J11: CB Balaguer – CEP Vallfogona

CB BALAGUER   74 – 66   AGROBOTIGA CAL BLASIET CEP VALLFOGONA

Hem començat fent les coses be i això s’ha notat al marcador (12-2), desprès hem desconnectat totalment (també s’ha notat al marcador 15-28), hem tornat a treballar ens hem posat un altre cop al partit, durant 20 minuts hem estat amb diferencies al marcador entre dos i quatre punts, ara  sota ara damunt i als dos últims minuts hem agafat les rendes del partit i victòria.

Primer parcial 14 – 13, tal com he comentat un bon inici i un mal final, els darrers quatre minuts del quart totalment desconnectats.

Segon parcial 19 – 21, aquí al l’inrevés mal inici i bon final, els primers cinc minuts desconnectats i els darrers cinc minuts un festival, amb un canvi defensiu que el Vallfogona no ha pogut o no ha sabut contrarestar.

Mitja part parcial de 33 – 34, tot per decidir, amb dos cares ben diferents durant els primers vint minuts, tornem a la feina una mica coixos tenim carga de personals i un lesionat (esqui’ns de turmell) i tant sols som vuit jugadors, a veure com encarem la segona part, amb la cara bona o la dolenta, segur que la bona.

Tercer parcial 19 – 18, bastant be en atac i una mica limitats en defensa, les faltes personals i el cansament no ens han deixat marxar al marcador.

Quart parcial 22 – 14, mes carregats de personals (dos eliminats) i amb un lesionat, la banqueta sense efectius, però avui tocava guanyar i els nois ho sabien, cansats molt cansats però al final “victòria treballada”.

Aquesta setmana festa, es Pasqua, bona “mona” a tots/totes.