J25: Catalana Occident Manresa B – Gamma Farré CB Balaguer

Catalana Occident Manresa B 105–65 Gamma Farré CB Balaguer

Partit de la jornada 25 que enfrontava al Catalana Occident Manresa B contra el Gamma Farré CB Balaguer.

El partit va començar amb un ritme de partit molt alegre i els dos equips fent ús d’una capacitat ofensiva molt efectiva. Un bàsquet molt vertical i ràpid sumat a un encert altíssim d’ambdós equips va permetre deixar de resultat de quart 34-28.

Al segon però, l’encert va disminuir tot i que el nivell tant ofensiu com defensiu continuava sent molt alt. A la mitja part el Balaguer plantava cara al segon classificat donant una imatge molt seria (58-48).

A la represa després de la mitja part, el Balaguer va desaparèixer 6 minuts (anotant únicament 2 punts) que els locals no van dubtar en penalitzar, marxant de 31 punts.

A l’últim període el Balaguer volia donar mostres de la imatge que havien donat en la primera part i va tenir bons minuts, però li va faltar la constància i la regularitat que els havia caracteritzat en el primer i segon quart.