CB Balaguer – CB Mollerussa Blanc

CB Balaguer 52 – 39 CB Mollerussa blanc

Segona victòria de l’infantil grana femení.

El partit va començar a favor de les visitants que gràcies a la seva intensitat defensiva aconseguien cistelles fàcils i provocar en més d’una ocasió els 8 segons per passar el camp. Però en el segon parcial, les balaguerines van despertar i van saber igualar la intensitat i es van posar al partit gràcies a un parcial de 18-5.

La segona part la van dominar clarament les locals que mantenien la diferencia de 20 punts al marcador. Però a l’últim quart, van sortir confiades i les visitants van retallar diferències però no van aconseguir mai apropar-se als 10 punts. En general, bona defensa molt actives en tota aquesta segona part.

Millora espectacular de les jugadores, ja que a la primera volta van perdre de 50, de 6 i ara aconsegueixen la victòria contra les mateixes! A seguir treballant!