La Dolceta CB Balaguer – CB Balàfia

La Dolceta CB Balaguer 83-45 CB Balàfia

Bona segona part de les balaguerines davant les segones classificades de la lliga.

-Aquest dissabte l’equip del cadet femení blau del CBB rebia les segones classificades de la lliga, el CB Balàfia, rival que al partit d’anada havia plantejat molts problemes a les balaguerines en la primera meitat del partit.

L’equip arribava al partit amb unes sensacions ambigües després d’un partit irregular al camp del CB Lleida i una setmana d’entrenaments amb molts alts i baixos.

L’equip va sortir al primer quart amb certa falta de concentració que repercutia de manera directa amb la defensa i l’atac de l’equip. Un parcial de 19-13 tancava el primer quart a favor de l’equip local però amb sensacions de que no s’estava donant la millor versió.

El segon quart de les de Balaguer va ser millor; bones accions defensives permetien a l’equip finalitzar amb rapidesa i anotar amb facilitat. L’equip rival, va plantejar una 3-2 en defensa que va resultar molt incòmode al joc d’atac estàtic del Balaguer.

Pel que fa la dinàmica de la segona part, va ser totalment diferent; de manera que l’equip aconseguia una de les millors segones parts de la temporada. La circulació de pilota i la generositat per compartir-la portaven a l’equip a realitzar un joc molt vistós amb atac. La intensitat defensiva de les locals permetia a l’equip controlar el ritme de joc. L’encert, però, no va arribar mínimament fins a l’últim període, culminant un resultat de 21-08 per les locals.