BC Morabanc Andorra – Cal Xirricló CB Balaguer

BC Morabanc Andorra 36

CB Balaguer Grana 60

Crònica

Partit ajornat, jugat el dia després d’un altre partit(factor a tenir en compte), que enfrontàvem amb molta il·lusió desprès del partit del dissabte, on vam demostrar quin és, realment, el nostre joc.

Buscàvem un inici de partit contundent des de el primer minut, el qual no em aconseguit trobar durant el primer quart, en el que, tot i acabar guanyant, no hem imposat la nostra superioritat a pista. Un joc de pilota lent, amb molt pocs contraatacs i molt poca velocitat de joc imperava en les nostres jugadores fins arribat el segon quart, on ho em donat tot, oferint com a resultant un parcial de 1-18, que ens separaria de les locals en el marcador ja durant la resta de partit. Un segon quart absolutament espectacular, seguit d’un tercer quart notable feien creure que el partit agafava la forma que buscàvem fins arribat el 4t quart, en el que el nostre joc a decaigut, probablement degut a un excés de confiança i una pèrdua de visió dels objectius inicials que hem oblidat en el moment en que hem vist encarat el partit.

A pesar d’haver realitzat un bon partit, i considerant que aquest era el segon d’aquest fi de setmana, seguim amb la mala dinàmica de defallir al final dels partits, això ens perjudicarà molt en un futur quan arribem a finals ajustats. Per tant em de seguir treballant i donar un pas més en els entrenaments i partits per acabar d’assolir el nostre joc i corregir aquests errors d’intensitat que ens poden costar partits més endavant!