CB Tremp Hotel Terradets – Segrevest CB Balaguer

CB Tremp Hotel Tarradets 75

CB Segrevest Balaguer 55

Crònica

Primer partit de la segona volta, on els balaguerins visitaven la difícil pista del Cb. Tremp. A la primera volta, els de tremp van tancar el marcador als balaguerins tot just començar el 3r quart de partit. Però en aquest partit la cosa va ser una mica més diferent.

Els balaguerins van sortir molt endollats i van aconseguir un parcial de 2-8 als 5 primers minuts de joc. A partir d’aquí els locals van apretar de valent per aconseguir un parcial de 16-3 que posava el 18 a 11 a la fi del primer quart.

Un Balaguer lluitador va intentar trencar la pressió defensiva dels locals, però els nombrosos rebots tan defensius com ofensius dels locals feien decantar clarament la balança i a la mitja part el resultat era de 42 a 24.

El tercer període va ser idèntic al 2n, i amb bons contraatacs els locals anaven eixamplant la diferència al marcador 66-39, però l’últim quart va ser dels balaguerins i amb un parcial de 9-16 van aconseguir maquillar el resultat final.