VI 3×3 CB Balaguer – 26 Juliol

VI 3×3 CB Balaguer – 26 Juliol

CartellVI3x3CBBalaguer
CartellVI3x3CBBalaguerEl proper 26 de Juliol es disputarà al pavelló poliesportiu de Balaguer el VI 3×3 organitzat pel nostre club. L’horari d’inici serà provisionalment a les 15:30, i finalitzarà aproximadament a les 20:30.
 
El torneig tindrà dues categories: femenina i masculina, sense limitació d’edat. Hi haurà premi al guanyador de cada categoria, serà un premi en metàl·lic que s’establirà més endavant en funció del nombre d’equips participants. A més a més es celebrarà el concurs de triples, on cada equip podrà apuntar un participant, i on el guanyador s’endurà també un obsequi.
 
El preu de les inscripcions és de 25€ per equip, i s’han de fer via mail a info@cbbalaguer.com. El pagament es realitzarà sempre mitjançant transferència bancària, especificant el nom de l’equip al número de compte següent: BANC SABADELL 0081-0106-64-0001226726 
 
Hi haurà com és habitual servei de bar i de vestuaris. La resta de la informació que pugueu necessitar està adjunta a la normativa del torneig, i sinó restem a la vostra disposició en els mitjans habituals: mail, Facebook i Twitter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 × five =