Vedruna Sabadell – Cudós Consultors CB Balaguer

Vedruna Sabadell 62-63 Cudós Consultors CB Balaguer

Tercera victòria del Cudós Consultors a domicili, fet complicadíssim aquesta present temporada per les grana en un partit que es va decidir a l’últim segon.

El partit va estar ple d’altibaixos, on la fragilitat defensiva de les de Balaguer i les errades no forçades van marcar el ritme del partit. La primera part va ser un continu estira i arronsa de les balaguerines, que malgrat mostrar-se superiors en moltes facetes del joc, veien com el Vedruna Sabadell arribaria al descans amb un lleu avantatge, 26-22.

A la represa es veurien els millors minuts de les grana, amb una bona defensa que permetia un ritme alt, i un bon joc en atac que cercava i trobava tirs alliberats, que amb bon encert obririen una escletxa de 7 punts després d’un 3-14 de parcial. Però d’ençà aquell moment, les sabadellenques, més intenses que les locals recuperarien de nou i s’arribaria a un darrer període 46-46.

En l’últim període les locals van obrir una escletxa de 7 punts a manca de 5 minuts del final, però la lluita incansable de les balaguerines va capgirar el matx i en un final a cara o creu les grana van estar més encertades.

La propera setmana l’equip juga en un horari no habitual a casa, diumenge a les 18:00 al 1r d’Octubre contra el CN Terrassa, que es troba actualment ocupant la 3a posició i és un dels màxims candidats a l’ascens a Copa Catalunya.