Un Balaguerí a la Selecció Catalana

Un Balaguerí a la Selecció Catalana

2013-02-04 20.36

2013-02-04 20.36

Arnau Güell jugador del Club Bàsquet Balaguer i que juga amb els equips mini i infantil masculí ha estat triat entre els dotze jugadors que formaran part del combinat nacional en el Campionat de seleccions Autonòmiques Mini previst pel 23 al 27 de març en una seu encara per determinar.

 

 

L’Arnau Güell jugador nascut al 2001 forma part del club des de que tenia 8 anys on ha anat progressant fins a assolir un premi que mai abans havia aconseguit cap jugador del club. Es tracta d’un jugador amb un físic molt potent pels seus 12 anys recent complerts i molt ambiciós a la pista. Participa en dos equips en l’equip mini i l’infantil, entrenats per en Jordi Caufapé i en Jero Martínez respectivament.

El passat mes de desembre l’Arnau va ser cridat per formar part de la preselecció catalana de jugadors del 2001 després d’haver tingut el seguiment per part de la federació els dos últims anys en el PDP. Després dels cinc entrenaments l’Arnau s’ha fet un lloc a la selecció definitiva.

La selecció que dirigirà l’entrenador Josep Maria Planas, disputarà set entrenaments els mesos de febrer i març per preparar el campionat d’Espanya de seleccions.

Des del club volem felicitar a l’Arnau, a la família i als entrenadors que l’han ajudat a millorar dia a dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three × 5 =