Torneigs 3×3

Torneigs 3×3

3x3foto

3x3fotoDurant l’any 2012 el Club Bàsquet Balaguer ha celebrat dos torneigs 3×3, el torneig de 3×3 de Nadal que es va celebrar el 7 de gener de 2012 al Pavelló Firal d’Inpacsa i va comptar amb la participació de 22 equips (16 masculins i 6 femenins). I el Torneig 3×3 d’Estiu que es va disputar al Polisportiu Municipal de Balaguer, que es va dur a terme el 28 de juliol de 2012 i va comptar amb 25 equips (19 masculins i 6 femenins).

El preu de la inscripció d’aquests torneigs és de 20 euros per equip i la inscripció inclou: un número pel sorteig d’un sopar per a dos persones valorat en 60 euros per cada integrant de l’equip, obsequis varis per cada jugador, aigua per tot l’equip, i a l’estiu; entrada gratuïta a les piscines municipals de Balaguer.

D’altra banda, durant aquests torneigs s’organitza un concurs de triples, hi podrà participar un jugador per equip, es llencen 10 triples per jugador des de les diferents posicions de la línia de 6,25, el guanyador té premi (a decidir per l’organització).

Des de l’organització estem molt satisfets del desenvolupament dels torneigs que hem celebrat i volem donar les gràcies a tots els participants pel fair-play que van demostrar durant els torneigs, a tots els voluntaris que van ajudar desinteressadament i als patrocinadors que han col·laborat i donat suport econòmic a aquesta iniciativa. Esperem poder repetir una jornada com aquestes molt aviat!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

fourteen − eight =