Tercer partit fase de permanència

Tercer partit fase de permanència

Estimats pares i mares, jugadors i aficionats del Club Bàsquet Balaguer,

Aquest passat dissabte el Sènior Femení A va aconseguir amb 40 minuts de molta lluita i entrega guanyar el 2n partit de la eliminatòria a la pista del CB Olot. Després de perdre el primer partit la victòria era obligada per tal de poder mantenir la categoria i seguir lluitant. La feina, però, encara no està feta.

Aquest diumenge 5 de juny a les 12:30 del migdia hi haurà el 3r i definitiu partit de la sèrie, altra vegada, contra el CB Olot. Una derrota ens faria perdre la plaça i descendir a Segona Catalana, mentre que una victòria ens permetria competir de nou l’any que ve a Primera.

Fa deu mesos que l’equip va començar a treballar, i l’entrega i el sacrifici ha sigut màxima, només queda un últim escull que superar i us demanem l’ajuda a tots els integrants del club, afeccionats i amants de l’esport i de la ciutat de Balaguer. La grada s’ha de tenyir de grana, de crits i paraules d’ànim cap a les nostres jugadores i de molt soroll.

Hem d’aconseguir que diumenge, passi el que passi, sortim del pavelló orgullosos del club al que pertanyem. Jugadors, jugadores, entrenadors, entrenadores, pares , mares i afeccionats, empenyem fort!

 

#somCBB

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ten + twelve =