Sortida al Palau Blaugrana: FC Barcelona – Herbalife Gran Canaria

Sortida al Palau Blaugrana: FC Barcelona – Herbalife Gran Canaria

13/12/2013 Sin categoría 0
Mosaic.v1356696258

Mosaic.v1356696258El proper divendres dia 27 de desembre de 2013, assistirem al Palau Blaugrana al partit de bàsquet que jugarà el Barça Regal contra el Herbalife Gran Canària corresponent a la Lliga Endesa.

 

El preu pels jugadors/es del Club per aquesta sortida és de 30 EUROS i inclou:

  • Entrada al partit.

  • Autobús des de Balaguer.

  • Una activitat extra al recinte del Futbol Club Barcelona: aquest any sha optat per fer-se una foto amb els jugadors del FC Barcelona abans de la disputa del partit.

    El preu per familiar i/o acompanyants dels jugadors/es és de 30 EUROS i inclou.

  • Entrada al partit.

  • Autobús des de Balaguer.

 

Disposem dentrades limitades per aquesta sortida ja que es un partit de màxima rellevància i interès per tots els afeccionats al món del bàsquet, en cas que la demanda sigui superior al nombre de les entrades concedides, es concediran les entrades als jugadors/es en primer terme i caldrà limitar el nombre de familiars i/o acompanyants per jugador/a seguint lordre dinscripció.

 Per tal de poder organitzar la sortida, us agrairíem que ens retornéssiu lautorització adjunta en aquesta carta, degudament emplenada i signada el més aviat possible a loficina del Club entre la setmana del 16 al 20 de desembre en lhorari de 17:30h a 19h. Aquesta autorització lhan de signar els pares, mares i/o tutors dels jugadors/es menors dedat.

Pels jugadors/es i/o familiars-acompanyants majors dedat que vulguin assistir al partit, ens ho heu de fer saber el més aviat possible. Podeu confirmar la vostra assistència trucant 639991793 o enviant un correu electrònic a info@cbbalaguer.com.

Lhora de la sortida serà a les 16.00h des del pavelló municipal desports de Balaguer.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *