Sortida al Palau Blaugrana: FC Barcelona – Herbalife Gran Canaria

Sortida al Palau Blaugrana: FC Barcelona – Herbalife Gran Canaria

Mosaic.v1356696258

Mosaic.v1356696258El proper divendres dia 27 de desembre de 2013, assistirem al Palau Blaugrana al partit de bàsquet que jugarà el Barça Regal contra el Herbalife Gran Canària corresponent a la Lliga Endesa.

 

El preu pels jugadors/es del Club per aquesta sortida és de 30 EUROS i inclou:

  • Entrada al partit.

  • Autobús des de Balaguer.

  • Una activitat extra al recinte del Futbol Club Barcelona: aquest any sha optat per fer-se una foto amb els jugadors del FC Barcelona abans de la disputa del partit.

    El preu per familiar i/o acompanyants dels jugadors/es és de 30 EUROS i inclou.

  • Entrada al partit.

  • Autobús des de Balaguer.

 

Disposem dentrades limitades per aquesta sortida ja que es un partit de màxima rellevància i interès per tots els afeccionats al món del bàsquet, en cas que la demanda sigui superior al nombre de les entrades concedides, es concediran les entrades als jugadors/es en primer terme i caldrà limitar el nombre de familiars i/o acompanyants per jugador/a seguint lordre dinscripció.

 Per tal de poder organitzar la sortida, us agrairíem que ens retornéssiu lautorització adjunta en aquesta carta, degudament emplenada i signada el més aviat possible a loficina del Club entre la setmana del 16 al 20 de desembre en lhorari de 17:30h a 19h. Aquesta autorització lhan de signar els pares, mares i/o tutors dels jugadors/es menors dedat.

Pels jugadors/es i/o familiars-acompanyants majors dedat que vulguin assistir al partit, ens ho heu de fer saber el més aviat possible. Podeu confirmar la vostra assistència trucant 639991793 o enviant un correu electrònic a info@cbbalaguer.com.

Lhora de la sortida serà a les 16.00h des del pavelló municipal desports de Balaguer.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

thirteen − 12 =