Sisvial CB Balaguer A – UESC Vermell

SISVIAL CB BALAGUER A  “64”

UE SANT CUGAT VERMELL “69”

Una nova derrota pel Sisvial Balaguer que n’encadena tres de seguides

El Balaguer rebia la Unió Esportiva Sant Cugat, un equip de la part baixa de la classificació, però que es troba en la lluita per la permanència de la categoria.

El partit va ser igualat fins a la mitja part, 30-32, on l’intercanvi de cistelles era constant, i els dos equips es jugaven de tu a tu.

Al tercer quart, l’encert visitant des de la línia de 6.25, 5 triples encistellats, feia que el marcador es decantés a favor d’aquest i arribessin a la fi del 3r quart amb el marcador a 42-49.

L’inici del quart quart tampoc va ser bo en defensa, i els balaguerins veien com els visitants agafaven una renda màxima de 16 punts, 42-58. A partir d’aquí, els locals van despertar i van intentar apropar-se al marcador, però ja no hi van ser a temps, i van acabar cedint una nova victòria a casa per l’equip visitant.

La pròxima jornada el Balaguer jugarà a casa contra la Peña Fragatina 4rt classificat.