Sisvial CB Balaguer A – Nubem Telecom Bàsquet Berga

SISVIAL CB BALAGUER A  “52”

NUBEM TELECOM BASQUET BERGA  “53”

Derrota per la mínima del Sisvial Balaguer en un partit on es van imposar les defenses als atacs

El Sisvial Balaguer rebia a casa al Bàsquet Berga, 3r classificat, desprès d’aconseguir una important victòria a la pista del líder.

El primer quart va ser pels visitants, 7-12, on els dos equips semblaven més preocupats en defensar i no pas en atacar. Aquest factor també es veuria reflexat al 2n quart, on la baixa anotació afectava als dos equips, però el Balaguer semblava que poc a poc anava recuperant la seva faceta anotadora i aconseguia posar-se al davant del marcador a la mitja part 22-21.

El 3r quart va seguir la tònica del segon, i el Balaguer era l’equip que dominava però no acabava de marxar al marcador, 37-34.

Però el partit es decidiria als instants finals, on el Berga va saber jugar millor els últims atacs, i tot i que el Balaguer guanyava de 5 punts de diferència 51-46 a falta de 2 minuts, el Berga capgirava el marcador 52-53 a falta de 10 segons i el Balaguer no va saber atacar la última possessió.

La pròxima jornada el Balaguer jugarà a la pista del CB. Esparreguera penúltim classificat.