J2: Segrevest CB Balaguer – Roca Borràs – Cappont

Segrevest CB Balaguer 64 – 57 Roca Borràs – Cappont

El partit ha començat amb diversos desajustaments defensius per part del Segrevest CB Balaguer, sobretot en el balanç i en la defensa de l’home gran. El primer període ha finalitzat amb un igualat 13-14. Durant el segon quart hem pogut corregir els errors defensius que teníem i a través del treball en defensa hem aconseguit construir bons atacs per anar-nos al descans amb 30-23.

Després del descans hem sortit molt encertats en atac, aconseguint diversos triples que ens han fet augmentar la diferència que teníem (56-39). A l’últim quart ens hem relaxat bastant i hem baixat la intensitat dels quarts anteriors, encaixant un parcial favorable al Roca Borràs – Cappont. L’avantatge que teníem del tercer període ens ha ajudat a sumar la primera victòria.

Primera victòria en un partit amb bastants alts i baixos però que ens serveix per veure quina és la línia que hem de seguir per continuar millorant.