Segrevest CB Balaguer – Maristes Montserrat Lleida 02

CB Servegrest Balaguer 54

Maristes Montserrat Lleida 79

Crònica

Els balaguerins van acabar la primera fase del campionat amb una nova derrota, aquest cop a casa contra el potent Maristes Montserrat Lleida 02.

Tot i el bon partit dels locals, la superioritat física de l’equip rival va ser el detonant que va decantar la balança clarament a favor d’aquests.

El Maristes va estar per davant al marcador en tot moment, però no acabava d’obrir escletxa al marcador. Però als últims minuts del segon quart, un parcial 1-14 semblava que trencava el partit. 23-40 a la mitja part.

Però tot i així els locals no van parar de treballar per tal de que el Maristes no pogués realitzar el seu joc, que era el de pressionar, robar i sortir al contraatac.

Al final, 54-79, victòria pels visitants que van viure del seu rebot defensiu i ofensiu i de les pilotes recuperades en defensa.